Cresc temperaturile în PSD Gorj: Se cere candidatul pentru Târgu Jiu, partidul riscă să intre în criză

Spread the love

Social-democratul Cristian Toader Pasti nu înţelege strategia conducerii PSD Gorj. Pasti a sugerat că mai marii organizaţiei judeţene ar fi trebuit să stabilească, până acum, un candidat pentru Primăria Târgu Jiu, ca acesta să fie prezentat oamenilor în timpul campaniilor de la europarlamentare şi prezidenţiale. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, partidul a mai pierdut un tempo şi riscă, în opinia lui Pasti, să dea chix şi la următoarele alegeri. Consilierul președintelui Cosmin Popescu este dezamăgit şi că deciziile cheie nu sunt luate în echipă.

Nu ştim candidatul, aşteptăm şi noi, dar cred că trebuie anunţat cât mai repede pentru că deja intrăm în criză. Există acest risc, să treacă şi acest tren pe lângă noi, eu am spus-o de mult timp, dar părerea mea contează mai puţin sau poate deloc.  Mai sunt câteva luni, şi trebuie să-ţi faci cunoscut programul, să-ţi conturezi o echipă, sunt nişte etape pe care nu poţi să le arzi peste noapte. Dacă acel om nu are timp să-şi prezinte programul şi colaboratorii, şansele sunt din ce în ce mai mici”,  a declarat Pasti la Radio Infinit.

Social-democratul a mai spus că-l înţelege pe Aurel Popescu dacă vrea să se retragă din cursă, dar şi că Adrian Tudor sau Ciprian Florescu ar putea recâştiga Primăria Târgu-Jiu pentru PSD.

O abordare asemănătoare a avut și viceprimarul Aurel Popescu, și el pomenind trenul care poate trece în mare viteză pe lângă PSD la alegerile locale de la Târgu Jiu.