Romanescu, nemulțumit de vicele Tudor: Nu e plătit doar șase ore, e plătit opt ore, cu un salariu foarte bun

Spread the love

Început tumultuos de an în Primăria Târgu Jiu. După ce viceprimarul Adrian Tudor l-a atacat pe Romanescu încă din primele zile a lui 2020, primarul în funcție pare să vrea să rupă pisică și îi reproșează lui Tudor că nu efectuează cele opt ore de serviciu, mai mult, ar folosi și mașina instituției după rele de program.

Sunt surprins că l-ați întâlnit pe domnul viceprimar Tudor, pentru că la ora 9:00 nu era în birou. Programul viceprimarului începe la ora 8:00, chiar dacă nu vine la ședințe. Cred că află problemele primăriei din alte surse, dacă nu vine la ședințe. E foarte bine că le află și le aduce la cunoștință, dar eu l-am văzut că a intrat în instituție la ora 10:00. Nu e plătit doar șase ore, e plătit opt ore, cu un salariu foarte bun pentru câte ore petrece aici. La ora 16:00, cu excepția mașinii domnului Tudor, toate mașinile sunt în curte”, a spus Romanescu.

Chestionat pe subiect, Adrian Tudor a spus că nu poate merge la ședințele operative atâta vreme cât viceprimarii nu sunt tratați cu respect în timpul desfășurării acestora.