Cristoiu, despre planurile PSD: Obiectivul strategic e să treacă în opoziție. Va veni cu oameni noi

Ion Cristoiu pare convins că Partidul Social Democrat se pregătește pentru patru ani de opoziție. Așa a explicat jurnalistul eșecul negocierilor dintre PSD, Pro România și ALDE, arătând, duminică seara, la Antena 3, că social-democrații vor încerca să folosească anii de opoziție pentru a se revigora ca partid.

PSD are ca obiectiv strategic să meargă singur pentru a vedea cum stă, să meargă singur deoarece alianțele electorale de până acum ale PSD nu i-au adus cine știe ce, adică au fost și momente în care partidele l-au lăsat după încheierea alianțelor electorale. PSD e conștient că nu va obține o cifră fantasmagorică. Deci, obiectivul strategic e ca PSD să treacă în opoziție, PSD trebuie să folosească acești ani de opoziție pentru a fi alt partid. Toate studiile arată că ce spune acum PSD nu se mai aude.

Se vrea ca la aceste parlamentare să vină cu 80% oameni noi, chiar cu un uriaș risc de a obține mult mai puțin. Oricum intră în opoziție. Poate să intre în opoziție cu 30%, dar cu figurile vechi, cu programele lor vechi sau să facă o mișcare îndrăzneață, costisitoare, aduci oameni noi, mai ales la parlamentare, vii cu un program care să scape PSD de această imagine și după un an, începe să ți se audă vocea în opoziție”, a declarat jurnalistul.

Articolul precedentPolițiști TĂIAȚI cu coasa, agresori împușcați
Articolul următorMult a fost, puțin a rămas: Finanțarea reabilitării Casei de Cultură, tot mai aproape