CS Universitatea, meci egal în Albania. Balint: Trebuie să ne ridicăm la un nivel mult mai bun

C.S. Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, joi seara, pe stadionul „Loro Borici” din Shkoder, întâlnirea cu FK Vllaznia. Partida a contat pentru prima manșă a turului doi preliminar din Conference League.
Echipa din Bănie a deschis scorul prin Andrei Ivan (45+1 – penalty) şi a irosit mai multe situații clare de a înscrie, însă a primit gol la singura ocazie a albanezilor, marcat de Ardit Hoxhaj (51).

 

Balint: Au avut o singură ocazie și s-a transformat în gol

Antrenorul CSU, Laszlo Balint, este încrezător în manșa retur, considerând că echipa sa are prima șansă.

Nu suntem satisfăcuţi cu acest rezultat, pentru că am controlat jocul. Am încercat să-l câştigăm, l-am pregătit foarte bine, dar Vllaznia a arătat că are forţă, mai ales când are susţinerea stadionului. Am luat gol pe o nesincronizare şi va trebui să analizez situaţia. Practic ei au avut o singură ocazie şi s-a transformat în gol. După aceea ne-am mai creat câteva ocazii, dar nu am reuşit să întoarcem rezultatul. După aspectul jocului meritam să câştigăm. Cu siguranţă nu am făcut schimbările la trecerea timpului.

Uşor, uşor, creştem. Mă bucur că Raul Silva a intrat bine, chiar dacă am forţat puţin introducerea lui în jocul de astăzi. El şi Valerică Găman au format un cuplu destul de solid. Este adevărat că au avut anumite probleme în repriza a doua, dar în general s-au descurcat bine. Efortul a fost bun, dar este clar că săptămâna viitoare trebuie să ne ridicăm la un nivel mult mai bun”, a declarat tehnicianul.