CS Universitatea – Sepsi, un meci pentru finală. Reghecampf: Concentrarea este maximă

 

C.S. Universitatea Craiova întâlnește joi, de la ora 19.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă din manșa secundă a semifinalelor Cupei României.

În meciul tur, Sepsi a câștigat, pe teren propriu, scor 2-1.

REGHECAMPF: JUCĂTORII SUNT PREGĂTIȚI

Urmează un joc foarte important pentru noi. Obiectivul principal pentru noi, mai ales în a doua parte a acestui sezon, a fost şi este Cupa României. Nu suntem mulţumiţi deloc de faptul că am pierdut acolo şi nu am avut parte de un joc bun. Concentrarea este maximă, jucătorii sunt pregătiţi şi sper să reuşească să întoarcă rezultatul, să ne calificăm în finală.

Cristiano Bergodi este un antrenor foarte bun, iar cei de la Sepsi formează un grup puternic. Sunt foarte mulţi jucători care au state vechi în Liga 1, iar echipa lor joacă bine. Sper să profităm de suspendarea lui Bergodi, pentru că întotdeauna lipsa antrenorului de pe bancă, mai ales la meciuri decisive ca acesta, contează foarte mult. Cu siguranţă vor încerca să apere rezultatul, pentru că au un mic avantaj. În acelaşi timp va fi foarte greu ca o echipă să se apere 90 de minute împotriva noastră. Sepsi este o echipă care joacă foarte bine pe contraatac şi este foarte bine organizată în apărare.

La rândul nostru trebuie să fim foarte atenţi când atacăm, pentru că vom crea spaţii. Avem 90 de minute la dispoziţie şi sperăm să reuşim să marcăm două goluri, iar cei de la Sepsi să nu înscrie”, a spus antrenorul echipei din Bănie.