CSU Craiova a învins Rapidul. Reghecampf: Am fost îngrijorat

C.S. Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1.

Golul victoriei a fost marcat de Koljic, în minutul 5.

Reghecampf: Rapid rămâne surpriza acestui campionat

Am fost îngrijorat la început de situația noastră, pentru că am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros pentru jucători pentru că au reușit să joace 90 de minute. Am avut momente foarte bune, păcat că nu am reușit să mai marcăm un gol. Rapid rămâne în continuare surpriza acestui campionat, cu jucători foarte buni.

Eu sunt obișnuit cu Ivan (a oferit pasa de gol) pentru că îl văd în fiecare zi, știu ce poate, ce calități are. Și-a făcut o operație la gingie, și la el a fost 50-50 dacă joacă… Merită lăudat. Încercăm în fiecare zi să îi punem pe picioare și să revenim la forma cea mai bună.

M-aș bucura ca Elvir Koljic să marcheze în fiecare meci, pentru că are calitățile necesare, are simțurile de atacant și tehnica necesară să marcheze. Noi ne așteptăm foarte mult de la el, pentru mine e un jucător foarte important”, a declarat, după meci, antrenorul oltenilor.