CSU Craiova a transferat un fundaș stânga, fanii au dat-o pe bășcălie: Bine ai venit, Eddie Murphy!

 

CSU Craiova a anunțat, miercuri, transferul lui Basilio Ndong (24 de ani), un jucător din Guineea Ecuatorială, fundaș stânga, ultima dată la IK Start în Norvegia. Noua achiziție a echipei lui Mihai Rotaru va evolua cu numărul 12 pe tricoul de joc.

 

Consider că acest club este cel mai bun din România. Mie nu îmi place să vorbesc despre mine, dar toți colegii și antrenorii pe care i-am avut alături la celelalte echipe au spus că sunt puternic din punct de vedere fizic și extrem de iute, să pot ajuta echipa. Sunt foarte fericit pentru că toți m-au primit bine, de la colegii mei și până staff-ul tehnic. Personal, îmi doresc să evoluez în UEFA Champions League. Doamne ajută ca în anul acesta sau în următorul să jucăm în grupele competiției europene și să câștigăm trofee cu Craiova.

Condițiile de antrenament pe care le avem aici sunt foarte bune. La echipa pentru care am evoluat înainte să vin aici ne-am pregătit pe teren cu gazon sintetic. Toate terenurile din Norvegia sunt artificiale. Când am ajuns aici am observat din prima că avem condiții superbe, mult mai bune decât în Norvegia. Campionatul de fotbal din România mi se pare bun și extrem de echilibrat. De la an la an, fotbalul a progresat și asta este un lucru foarte bun pentru țară și campionat. Sunt aici să ajut echipa și să dau tot ce am eu mai bun. Vă mulțumesc tuturor pentru modul în care am fost primit și hai Craiova, a declarat Ndong.

 

Regretat în Norvegia, fundașul stânga nu pare să fi stârnit entuziasmul fanilor formației din Bănie, așa cu rezultă din mai multe comentarii prezentate de prosport.ro.
Oltenii l-au comparat pe Ndong cu Eddie Murphy și au început un festival al glumelor:

 

<<Bine ai venit, Eddie Murphy!>>; <<L-am transferat pe Eddie Murphy, ăsta da nume sonor!>>; <<Ai venit să joci fotbal sau filmezi ceva pe aici?>>; <<Eddie Murphy, dar fără dinţi, baftă la Craiova!>>; <<Dacă nu ne iese cu fotbalul, îl punem să joace în filme>>; <<Cum l-aţi convins pe Eddie Murphy să vină la Craiova?>>; <<După cum arată, e mai bătrân ca Eddie Murphy>>’‘ au fost câteva dintre mesajele suporterilor.