CSU Craiova are datorii de peste 16-17 milioane de euro. Mihai Rotaru, principalul creditor

Datoriile CSU Craiova sunt de peste 16-17 milioane de euro, a anunțat președintele executiv al clubului, Mihai Rotaru. Aproape întreaga sumă este datorată chiar acestuia, fiind cel ce împrumută entitatea sportivă cu bani.

Datoria clubului este grosso modo cu cea de acum un an, acum doi ani, acum trei ani. Noi am avut o pierdere de peste cinci milioane de euro, în condițiile în care am decis să nu plece niciun jucător, chiar dacă au fost oferte pentru trei dintre ei. Am hotărât să nu vindem și, astfel, am avut o pierdere de cinci milioane de euro.

Această pierdere am acoperit-o parțial din profiturile din anii precedenți, 2020, 2019, 2018. Au fost profituri undeva spre 4 milioane de euro. A fost vânzarea lui Cicâldău, vânzarea lui Mihăilă. S-a acoperit parțial această pierdere, dar a trebuit să acopăr eu diferența. Această datorie am acoperit-o eu.

Nu le știu pe dinafară. E minim de 16-17 milioane de euro transformați în lei, dar ea este mai mare. Cea mai mare parte a finanțării mele a fost până undeva în 2018. Atunci era un alt curs euro-Ron. Este datoria către mine. Mergem mai departe. Noi puteam să facem estimat un profit de 7 milioane de euro anul trecut, dar am hotărât să nu vindem. Am ajuns în play-off-ul Conference League, unde am pierdut printr-un ghinion, a declarat Rotaru, la Digi Sport.

Articolul precedentIncident grav! Doi jandarmi răniți, transportați la spital, după ce unul dintre ei a tras din greșeală cu arma din dotare
Articolul următorSprijin: 3000 de euro pentru un hectar cultivat cu usturoi