CSU Craiova câștigă cu UTA și leagă trei victorii. Arădenii reclamă un penalty neacordat

CSU Craiova s-a impus în fața formației UTA Arad, scor 2-1 (0-1), într-un meci disputat vineri seara, în Bănie, partidă din cadrul etapei a XXX-a, ultima din sezonul regular al SuperLigii la fotbal.
După joc, arădenii au reclamat un penalty în minutul 90+3.

Golurile:

minutul 39: Oaspeţii au deschis scorul prin Batha, care a reluat cu capul o centrare venită dintr-un corner, de la Roger (0-1)

– minutul 52: Gazdele au restabilit egalitatea printr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva (1-1)

– minutul 65: Elvir Koljic a stabilit scorul final cu un şut bine plasat de la circa 14 metri (2-1)

 

EUGEN NEAGOE: NU AM VRUT SĂ ÎMI CAUT ALIBIURI

 

În primul rând, vreau să îi felicit pe băieți, pentru că au dat dovadă de mare caracter în această seară. Aș vrea să remarc câțiva jucători care au avut probleme medicale înainte de acest joc. Andrei Ivan a avut temperatură, frisoane, nici nu știu cum a jucat. Mateiu, la fel. Crețu, nici el nu e sută la sută, cu gheață la picior. Baiaram, la fel, vine după o operație destul de complicată. O spun acum, nu am spus-o înainte de joc, nu am vrut să îmi caut alibiuri. Băieții merită felicitări. Au dat dovadă de caracter că au reușit să întoarcă jocul în fața unei echipe bune. Sunt puțin supărat că am luat gol după un corner. I-am invitat în careul nostru. Știa fiecare ce are de făcut, lucrăm foarte mult aceste faze fixe. Este singura mea nemulțumire în această seară. Aș vrea să le mulțumesc și suporterilor, au fost alături de noi, ne-au susținut până în ultimul moment”,  a spus antrenorul CSU.

 

LASZLO BALINT: PENALTY MAI EVIDENT NU POATE FI!

 

Am fost egalați mult prea repede și dintr-o naivitate foarte mare. E adevărat, am avut și neșansă. Șut deviat la golul egalizator, apoi bara lui Othele. Plus penalty-ul evident, în minutul 90+2, nici nu știu ce să mai spun. Sunt atât de dezamăgit, e a doua deplasare consecutivă când simțim efectiv că merităm mai mult.

Am vorbit cu Patrick Pășcălău, mi-a zis că el a încercat să urmărească mingea și portarul l-a prins de picior, din spate. Nu știu cum ar fi putut să simuleze, pentru că era cu spatele la portar. Nu avea cum să vadă că se întâmplă ceva. (…) Ce să vorbesc cu arbitrii? Nu! Arbitrul de rezervă a spus că n-a văzut și că de la VAR s-a confirmat că n-a fost penalty. Penalty mai evident ca ăsta nu cred că poate fi! Sunt dezamăgit!

Ce s-a întâmplat astăzi a fost o nedreptate. Dacă a fost penalty, dă penalty! Lucrurile care sunt evidente, nu le vede arbitrul, de aia avem VAR. Portarul a plonjat pe piciorul copilului, care urmărea mingea. Are 17 ani, n-o să simuleze niciodată în careu”, a declarat tehnicianul echipei din Arad.

 

Foto gsp.ro

Articolul precedentO craioveancă, asistentă medicală, s-a sinucis aruncându-se de la etajul al treilea
Articolul următorTârgu Jiu: Minori însetați tare. Au furat bere din mai multe magazine