O craioveancă, asistentă medicală, s-a sinucis aruncându-se de la etajul al treilea

O femeie de 47 de ani, asistentă medicală la Spitalul Județean de Urgență Craiova – Secția Terapie intensivă, a murit, vineri seara, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinței, un apartament situat la etajul III al unui imobil din cartierul craiovean Lăpuș, anunță surse media.
Aceasta a fost găsită în viață pe caldarâm, și transportată la spital, însă a murit câteva ore mai târziu.
Se vehiculează că în locuința ei au fost găsite mai multe sedative scoase ilegal din unitatea medicală în care muncea, iar de aici mai multe speculații.

La data de 10 martie a.c., ora 14.57, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, vineri după-amiază, de un bărbat din municipiul Craiova cu privire la faptul că, pe strada Ștefan Odobleja, o femeie ar fi căzut de la etaj. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit o femeie, de 47 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis, înainte de decesul femeii, Dolj.

 

FOTO ARHIVĂ