CSU Craiova învinge FCSB și trimite echipa lui Becali în subsolul clasamentului

CSU Craiova a învins, duminică seara, FCSB, scor 2-1 (1-1), într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Superligii la fotbal, partidă disputată pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie.

Gazdele au deschis scorul prin Bogdan Mitrea, dintr-un penalti dictat după o intrare a lui Tamm asupra lui Markovic ( minutul 32, 1-0).
Bucureștenii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, tot din penalti, transformat de Andrea Compagno ( minutul 45+6).
Scorul final a fost stabilit de autogol al lui Răzvan Oaidă, care a deviat în propria poartă, de la 8 metri, o centrare venită din dreapta, respinsă imprecis ( minutul 66, 2-1).

 

RĂDOI: MĂ BUCUR MAI MULT PENTRU BĂIEȚI

Cred că diferența putea fi mai mare în prima repriză, când am avut un joc bun, iar FCSB n-a avut multe ocazii. În a doua repriză am avut momente când nu am mai găsit zonele, dar aici oarecum am fost presați și de FCSB, au încercat să ne împingă în propria jumătate.

E plăcut că sunt aici, dar nu e plăcut acum, pentru că da, din punctul ăsta de vedere nu e ușor. Dar sunt la Craiova și trebuie să fac tot ce depinde de mine pentru ca Universitatea să câștige.

Nici nu pot să mă bucur foarte tare, mă bucur mai mult pentru băieți decât pentru mine personal. Gândiți-vă că patronul lui FCSB e nașul meu, nu e foarte bine, nu radiez de bucurie. 

Din punctul meu de vedere, un penalty inexistent (cel acordat FCSB – n.red.), sper să nu fiu suspendat și sper să nu se supere cei din camera VAR. Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar gândiți-vă că două decizii care au fost în favoarea noastră, dacă nu erau luate, puteam să fiu dat afară.

Nu era cazul acum, dar am dat un exemplu. Cred că ar trebui să aibă mai multă grijă, pentru că, cum și ei au cariera în joc, la fel o avem și noi”, a spus, după joc, antrenorul formației din Bănie.