Gorj: Pietoni din weekendul tocmai încheiat. Viteza i-a lăsat fără permis de conducere

Acțiuni concentrate ale polițiștilor gorjeni, în zilele de vineri și sâmbătă, în urma acestora fiind constatate șase infracțiuni la regimul rutier și reținute 25 de permise de conducere.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 96 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, conform O.U.G. 195/2002 Republicată, în valoare de 50.032 de lei.

Dintre acestea, 38 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute 25 de permise de conducere, dintre care 18 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 4 pentru depășire neregulamentară, unul pentru consum de alcool, unul pentru neoprirea la culoarea roșie a semaforului și unul pentru nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier.

Totodată, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare, dintre care 3 pentru lipsa inspecției tehnice periodice și pentru alte abateri.

Polițiștii au constatat 5 infracțiuni la regimul rutier pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și una pentru refuz de prelevare mostre biologice”, a transmis IPJ Gorj.