Cupa României: CSU Craiova – Farul. Oltenii au porțile calificării deschise. Petev: Totul depinde de noi

 

CSU Craiova întâlnește Farul Constanța, marți, de la ora 19.00, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a III-a din Grupa D a Cupei României. Constănțenii și-au irosit șansele de a merge mai departe în competiție, în timp ce echipa lui Mihai Rotaru este cu un picior în optimi.

Ivaylo Petev: Să jucăm la forță maximă

 

Avem așteptări mari, ca de obicei. Dacă vrem să mergem înainte trebuie să câștigăm mâine (marți – n.red.), totul depinde de noi. Spun că o să avem o motivație bună și o să căutăm victoria din primul minut. Avem o singură problemă care a apărut înaintea meciului anterior, este Houri. Sper ca restul după antrenamentul de astăzi să fie disponibili mâine. Este foarte logic și normal, depinde cum decurge antrenamentul de astăzi, cineva care nu a jucat până acum o să primească șansa sa.

Sper să fie mult mai mulți spectatori decât la ultimul meci, a fost o experiență emoționantă. O să facem tot ce este posibil să jucăm la forță maximă”, a spus antrenorul bulgar.

Articolul precedentGorj: Au rămas pietoni. Zeci de permise de conducere reținute de polițiști
Articolul următorMiruță nu crede în sondaje. Useriștii se văd în a doua forță politică a țării: Batem AUR și lăsăm PNL pe locul patru