Miruță nu crede în sondaje. Useriștii se văd în a doua forță politică a țării: Batem AUR și lăsăm PNL pe locul patru

Radu Miruță, deputat USR de Gorj, nu crede în datele vehiculate de sondajele de apărute în ultimele zile.
Acesta susține că a identificat diferențe și de 50% la unele partide, însă nu precizează concret situația, iar studiile CURS și INSCOP realizate pe parcursul lunii noiembrie și prezentate la început de decembrie nu conțin, în cazul partidelor cu pretenții, ce nu își dublează procentul în sondaje cu câteva răspunsuri, elemente precum cel invocat de liderul USR Gorj.
Reamintim, în cercetările sociologice precizate, partidul din care face parte Radu Miruță este creditat la 10-12% intenție la vot.

Tot spectrul ăsta de sondaje care inundă spațiul public ne pune niște întrebări, pentru că eu văzusem acum zece zile chiar sondaje diferite ca procent pentru anumite partide politice cu 50% diferență. Nici nu am reținut care, dar am văzut în spațiul public atâtea cifre acum zece zile, înainte de scandalul ăsta cu vaccinurile erau cifre diferite. La final contează votul băgat în urne și acolo este cu adevărat măsurat fiecare partid politic și fiecare politician”, a spus, la B1 TV, parlamentarul.

Deputatul Iulian Bulai, un alt reprezentant al USR, susține că partidul poate ajunge în poziția de a fi parte din cea de-a doua forță politică din România.

 

Nu consider că reprezintă ce suntem noi în momentul de faţă, nu suntem la 12%, 13%, suntem undeva sigur la 19%, dacă facem un pol de dreapta, împreună cu PMP şi Forţa Dreptei, ajungem la 24%, batem AUR şi lăsăm PNL pe locul 4. (…) Într-adevăr, USR a fost şi la 15%, a fost şi la 16%, şi la 23%, evident, în alianţă cu alte partide. Asta ne arată datele noastre”, a declarat, la Prima News, Bulai.

Articolul precedentCupa României: CSU Craiova – Farul. Oltenii au porțile calificării deschise. Petev: Totul depinde de noi
Articolul următorAmenzi uriașe pentru consumul de alcool în spațiul public. O bere băută în parc ”te poate costa” 2.000 de euro