Dăcilă trimite e-mailuri în numele lui Dragnea. Gafă sau o confirmare neoficială a statutului deținutului?

Gafă de proporții sau intenția de a transmite un statut neofical al unui om aflat în penitenciar? Viorica Dăncilă, președintele PSD, a trimis liderilor politici naționali, șefilor de sindicate și patronate un e-mail în numele lui Liviu Dragnea. Prin acesta, premierul îi invită să semneze ”Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor’‘, document care prevede, printe altele, netăierea pensiilor și a salariilor.

‘Liviu Dragnea – Cabinet Președinte <[email protected]

Stimați președinți ai formațiunilor politice

Stimați lideri de sindicate și asociații patronale, (…) ”, semnează, Viorica Dăncilă, președintele Partidului Social Democrat.

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a confirmat primirea e-mailului ”de la” Liviu Dragnea și a taxat-o dur pe Dăncilă, reetichetând-o drept un premier marionetă.

”Asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne transmită că este altceva. (…) Azi dimineață, mi-am deschis e-mailul și văd că îmi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP. Președintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la mesajul lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma, încă o dată, că este un premier marionetă, instalată de Dragnea la Palatul Victoria”, a declarat, potrivit Mediafax, Tomac, președinte PMP.

Și Victor Ponta a vorbit despre mesajul primit ”de la” Liviu Dragnea, mai mult, l-a și făcut public.

‘În calitatea mea de lider Pro România vreau să confirm că am primit din partea Doamnei Viorica Dăncilă propunerea de a semna ”Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor”. Deși mailul apare ca fiind trimis de ”Liviu Dragnea – Cabinet Președinte” – am luat în serios propunerea, pentru că subiectul este foarte serios”, a scris, pe pagina sa de facebook, Ponta.