Gilortul Târgu Cărbunești, în progres, dar, încă, fără cadența eșalonului trei

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu găseşte încă o cheie a victoriei în liga a III a naţională la fotbal. Cu o conducere tehnică nouă, Mario Găman şi Dan Iulian Staicu, s-a reuşit, în etapa a treia, un meci egal, 1-1, pe teren propriu, cu Flacăra Horezu, şi existau speranţe că deplasarea de la Hunedoara, în urma meciului cu Clubul Sportiv din localitate, o să aducă şi victora mult aşteptată sau primul punct din deplasare.

Partida s-a desfăşurat pe stadionul Michael Klein, arenă care la începutul anilor ’80 simţea freamătul cupelor europene şi a unei generaţii de fotbalişti excepţionali, cu Mircea Lucescu în rol de antrenor, manager şi mentor. Ambele formaţii au început meciul precaut, căutând să îşi blocheze adversarul, însă după 30 de minute de echilibru hunedorenii au lovit decisiv de două ori, prin Bloj (33′) şi Vasnic (37′). La pauză, antrenorii gorjenilor au schimbat sistemul de joc și Gilortul a stat mai bine la posesie, însă fără a pune în primejdie poarta celor de C.S. Hunedoara. Meliță are șansa de a înscrie pentru oaspeți, în minutul 90, însă mingea trimisă de acesta spre poartă a lovit bara.

Etapa viitoare, sâmbătă, 21 septembrie, Gilortul va primi vizita formației Gloria Lunca-Teuz Cermei.

Gilortul Târgu Cărbunești: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Cîrstoiu, M. Paștiu – Avrămescu (cpt.) – Almăjanu (72′ Gîlceavă), Oprișa (67′ Sorea), Bubuioc (58′ Ancuța), Codin – Meliță

Rezerve neutilizate: A. Paștiu – Pociovălișteanu, Passi

Antrenori: Mario Găman și Dan Iulian Staicu

Clasament, captură fotbal-flash.ro