Dan Vîlceanu: PNL pierde electorat masiv. Nu o să mai știe lumea cine era ministrul Muncii sau ministru de Finanțe

 

Dan Vîlceanu, deputat liberal de Gorj, este convins că PNL pierde electorat masiv în contextul grevei profesorilor. Acesta spune că în criză sunt identificați ca repere premierul și președintele României.

 

E clar că în momentul de față pierzi electoral, mai ales PNL pierde masiv, din două motive. Pe de o parte, ai premierul – și dacă ne aducem aminte, de exemplu, ultima acțiune de pierdere electorală masivă, tăierea salariilor bugetarilor, nu mai ține nimeni minte cine era atunci ministrul Muncii sau ministru de Finanțe, dar știm toți cine era premier. Eh, și asta se întâmplă și acum. Peste un an sau, când vor veni alegerile, un an-jumate, nu o să mai știe lumea neapărat că era domnul Câciu la Finanțe sau domnul Budăi (la Muncă – n. red.), dar va ști lumea cu siguranță că domnul Ciucă era premier”, a declarat, la B1 TV, Vîlceanu.

 

Iohannis, al doilea motiv

 

Credeți-mă, dacă Președintele României îi cere ceva premierului, mâine se execută. Nu există că, știți, Președintele ar vrea, dar îi dă cu flit PNL sau PSD, nu există așa ceva! Și PSD mâine se execută! Este exclus așa ceva! Eu, sincer să fiu, nu pot să înțeleg. Nici electoral nu acționezi, pentru că e clar pierzi, nici o pierdere de influență încă nu există, pentru că este clar că, de fiecare dată când Președintele României a dorit ceva, s-a întâmplat”, a mai spus deputatul.

Articolul precedentEdi Iordănescu: Încrederea mea în fiecare dintre tricolori şi în toţi ca grup este totală
Articolul următorGorj: Prăpăd în minivacanță! Peste 100 de permise reținute de polițiști. Bucureștean fără dreptul de a conduce, la volan prin Baia de Fier