Gorj: Prăpăd în minivacanță! Peste 100 de permise reținute de polițiști. Bucureștean fără dreptul de a conduce, la volan prin Baia de Fier

 

Polițiștii gorjeni au aplicat, în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii, sute de sancțiuni contravenționale, în urma acțiunilor fiind, de asemenea, reținute 106 de permise de conducere. Potrivit IPJ Gorj, în 93 de situații, șoferii au rămas fără carnetul de conducere ca urmare a depășirii limitei legale de viteză.
Totodată, au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.
Printre cei surprinși ”călcând pe bec” sunt cetățeni și din alte zone ale țării.

Astfel:

 

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic, un tânăr de 26 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitatea Baia de Fier, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

– La data de 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un bărbat 30 de ani, din comuna Doicești, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat.

La data de 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în trafic, un bărbat 36 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din municipiul Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat.