Dăncilă a anunțat că în lista prezidențiabililor PSD sunt toți social-democrații care aspiră la Cotroceni

Viorica Dăncilă, liderul PSD, a vorbit vineri, la Brăila, despre lista posibililor candidați pentru alegerile prezidențiale. Aceasta a precizat că sunt mai multe nume din partid, la care se adaugă Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, dar și un independent. Toți vor fi supuși unui studiu sociologic, rezultatul urmând a cântări în luarea importantei decizii.

”Pe această listă este și domnul Teodorovici, și domnul Mihai Fifor, pe această listă sunt toți colegii care și-au exprima dorința de a candida, inclusiv Șerban Nicolae, inclusiv doamna Ecaterina Andronescu. Toți colegii care au spus: ‘Vrem să candidăm pentru alegerile prezidențiale’ au fost puși în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau o șansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Pe lângă această listă, am făcut o listă cu liderii formațiunilor politice, pentru că e normal să facem această măsurătoare”, a spus, potrivit Agerpres, Dăncilă.

Premierul a dat asigurări că în sondaj a fost inclus și un independent, variantă de lucru neexclusă de PSD pentru alegerile prezidențiale din acest an.