Nicolae Sarcină, acuzat că a lăsat dezastru la Petroșani. Echipa sa de fotbal: ”una plecată cu plugușorul”

Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină nu a lăsat amintiri plăcute la Petroșani. Presa din Valea Jiului l-a taxat dur imediat după ce și-a luat lucrurile din stadionul din Petroșani și a anunțat că nu va mai continua cu echipa de fotbal Energeticianul în orașul din județul vecin. Se reclamă starea precară a stadionului ”Petre Libardi”, fost Jiul, faptul că Sarcină nu și-a respectat contractul cu Primăria Petroșani.

”După plecarea celor de la Energeticianul Tg Jiu, stadionul a rămas vraiște, iarba nu e cosită, vopseaua lipsește cu desăvârșire. Semn că cei din Gorj nu mai aveau de gând să continue la Petroșani și nu au mai făcut nimic pe acolo de luni de zile. Deși, normal, ar fi fost să întrețină stadionul până în momentul încheierii contractului cu Primăria Petroșani”, notează jurnaliștii de la Ziarul Văii Jiului, care reamintesc că microbiștii din orașul de la poalele Parângului plăteau 20 de lei pentru a viziona meciurile echipei Energeticianul dar nu aveau unde să se așeze din cauza mizeriei, iar la toalete situația era una groznică.

Analiza poveștii Energeticianul – Nicolae Sarcină – Petroșani a continuat în aceeași linie, nici echipa de fotbal nefiind menajată.

”Practic, vorbim despre o echipă fără suporteri, fără palmares cine știe ce, plecată cu plugușorul când acolo, când dincolo, și la care cineva credea că va face mari afaceri vânzând jucători”.

Nu demult, Nicolae Sarcină spune că el a scos stadionul din Petroșani din bălării și mizerie, în momentul în care a ajuns acolo găsind dezastru și dezinteres total față de acest obiectiv sportiv.