Dăncilă, convinsă că Dragnea se răzbună pe ea din închisoare: A blocat candidatura mea la parlamentare

 

Viorica Dăncilă, fost premier, pare convinsă că Liviu Dragnea a dat dispoziție din închisoare ca organizația PSD Teleorman să nu o pună pe listele pentru alegerile parlamentare. La mijloc ar fi vorba despre o răzbunare a lui Dragnea, care nu îi poate ierta că s-a opus amnistiei și grațierii în perioada în care era prim-ministru.

Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Drangea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan, iar Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are influență Liviu Dragnea la Teleorman. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, și dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declara, la Digi 24, fostul premier.

Aceasta insistă pentru un loc eligibil pe liste, convinsă fiind că aportul său ca șef al guvernului a dus la creștere economică și a nivelului de trai în România.