Dăncilă: Regret ce s-a întâmplat în 10 august și sunt alături de cei care au suferit

Fost premier PSD al României, Viorica Dăncilă, transmite, prin cartea-interviu ‘‘Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” că este alături de toți cei care au suferit în urma mitingului din fața Palatului Victoria din 2018, atunci când 100.000 de oameni au protestat față de deciziile luate de PSD privind legile justiției şi a Codului penal.

Regret ce s-a întâmplat pe 10 august și sunt alături de toți cei care au suferit. Regret că nu am fost la guvern în seara aceea. Poate că, dacă eram la Palatul Victoria, alta ar fi fost situația. Nu am putut anticipa ce avea să se întâmple”, spune Dăncilă.

În ziua mitingului, acesta se afla în concediu de odihnă, 4 zile, întâmplător sau nu, singurul repaus profesional prevăzut de lege pe care și l-a acordat în perioada în care a ocupat funcția de prim-ministru. Inițial, Dăncilă a acuzat o tentativă de lovitură de stat, după care a căutat să transmită că și-a schimbat părerea, iar acum, în carte, încearcă să sugereze că nu ar fi avut loc anumite evenimente dacă s-ar fi aflat la Palatul Victoria.