Depistat în trafic. Material lemnos confiscat și amendă

Un bărbat a fost sancționat și a rămas fără lemnul pe care îl transporta după ce a fost oprit în trafic de polițiștii din Motru.

La data de 1 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Slivilești, în timp ce transporta cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, pe DJ 673 Slivilești, cantitatea de aproximativ 13 mc material lemnos, fără a deține documente legale de transport. Tânărul a fost sancționat conform Legii 17/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice’‘, a informat IPJ Gorj.

Materialul lemnos a fost consfiscat și plasat în custodia Ocolului Silvic Turceni.

UPDATE

Lemnele erau ale unui bătrân de 74 de ani, marcate legal din pădurea sa. Pădurarul a greşit avizul de însoţire a mărfii iar poliţiştii au ţinut camionulul cu lemne blocat câteva ore, chiar în faţa primăriei din Slivileşti. Mai mult, au fost chemate întăriri, la un moment dat la faţa locului fiind şase maşini ale poliţiei. Cu toate explicaţiile primite, lemnele au fost transportate la Ocolul Silvic Turceni.