Deputat liberal: PNL riscă să nu obțină niciun mandat de parlamentar la Gorj. Iordache nu a ascultat de colegii care i-au spus că decizia cu privire la Romanescu nu e bună

Deputatul PNL Dan Vîlceanu crede că liberalii ar putea să ajungă în situația de a nu obține niciun mandat la Gorj, la următoarele alegeri, în condițiile în care partidul tot scade.

Nu mă interesează de Ciucă și Bode, dar partidul se află într-un proces de impostură. Suntem în scădere, suntem sub ce am luat la alegerile trecute. Un PNL care va avea 15% la următoarele alegeri, înseamnă că multe județe nu vor avea niciun parlamentar liberal, inclusiv Gorjul, fiind un județ mic, este posibil să nu ajungă nimeni în Parlament. Mandatul se distribuie pe număr de voturi, nu procente”, a declarat, la Rafio Infinit, Vîlceanu. 

 

Acesta a mai spus că mai mulți liberali au încercat să îi explice lui Ion Iordache, președintele PNL Gorj, că  este greșită atitudinea sa față de Romanescu, că partidul va pierde mult dacă primarul din Târgu Jiu va fi împins să plece, însă senatorul nu a ținut cont de cele transmise.