Târgu Jiu – Bucurie, emoții, împlinire: Gala Zilelor ”Elvira Godeanu”. La mulți ani!, teatrule! Să ne trăiești și să ne bucuri în continuare!

 

Cu debutul în seara zilei de 20 septembrie, programul dedicat aniversării a 30 de ani de existență a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a ajuns la momentul Galei, vineri seara.
Zilele ”Elvira Godeanu” au mustit de evenimente de calitate, cu artiști și instituții de cultură de prim rang, publicul din Târgu Jiu fiind răsfățat în această perioadă.
Vineri seara, în cadrul Galei, pe lângă alte minunate surprize, într-o premieră absolută la Târgu Jiu, la amfiteatrul din centrul orașului, în aer liber, s-a desfășurat un spectacol extraordinar de tango argentinian și muzică de orchestră, cu un solist chiar din Argentina.
Încântat de modul în care a fost gândit și pus în practică programul manifestărilor, primarul orașului, Marcel Romanescu, a ținut să îi felicite pe cei implicați în organizare și să ureze mulți ani teatrului din localitate:

 

Am ajuns la finalul unui program superb dedicat Zilelor <<Elvira Godeanu>>. Felicitări doamnei manager Mariana Ghițulescu și echipei domniei sale pentru succesul acestui eveniment care marchează 30 de ani de existență a Teatrului Dramatic <<Elvira Godeanu>>!
Am fost vrăjit, ca și ceilalți spectatori, de originalitatea și frumusețea tuturor spectacolelor.
A fost un adevărat examen care dovedește priceperea noului manager al teatrului și care ne întărește convingerea ca totul va fi bine.
La mulți ani Teatrului Dramatic <<Elvira Godeanu>>!”.
Sâmbătă, 30 septembrie, în încheierea evenimentelor, de la ora 11:00, va fi spectacolul <<Sânziana și Pepelea>> (”TDEG” – regia Cosmin Brehuță), iar de la ora 19:00, tot pe scena Teatrului ”Elvira Godeanu”, <<Șase comedii ușoare pentru oameni triști>> (Teatrul Dramaturgilor Români – regia Alexandru Nagy)

 

 

IMAFGINI: