Devine fenomen: Alte două femei au fost prinse la furat din magazine

Agenţii de securitate ce îşi efectuează serviciul în unitățile comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu au de furcă serios cu ”doamnele” ce nu vor să achite produsele luate de pe rafturi. De notorietate a fost cazul mamei și fiicei prinse la furat dintr-un magazin, au urmat și alte femei implicate în situații asemănătoare, iar, deja fenomenul, continuă.

Polițiștii gorjeni au transmis că în ultimele zile, alte două persoane de sex femenin au fost surprinse în astfel de ipostaze. Ambele cazuri au fost înregistrate în municipiul Târgu Jiu, prima intervenție fiind în urma sesizării agentului de securitate.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 48 de ani, din comuna Drăguțești, care ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170 de lei”, a transmis IPJ Gorj.

În cel de-al doilea caz, șefa de tură a unui centru comercial a sesizat că o altă femeie a încercat să plece cu diferite bunuri fără să achite.

”A fost identificată o femeie de 50 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, care ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 94 de lei”, au informat reprezentanții IPJ Gorj.