Directorul Habarnam a fost premiat de Cârciumaru cu 80 de milioane salariu

Florin Urdea, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, știe că poate, dar nu vrea să ne arate. Ține doar pentru el.Urdea a devenit celebru relativ repede, nu i-au trebuit ani de muncă.Nici măcar prin cluburi, precum divele, nu a fost nevoie să facă senzație.La el a fost lensne, ușor rău de tot.A încercat să deschidă gura în public.Să se exprime.După ce a apărut la televizor, oamenii nu l-au mai putut uita.Este legendă urbană, doar timpul îl va poate scoate din memoria colectivă.
La Poliția Locală e supărare mare, primăria nu găsește bani pentru norma de hrană, dar Urdea face comisii.Tot el habar nu avea că subordonații săi executau misiuni cu spray-uri expirate de doi ani.Același director, Florin Urdea, nu știe cum au apărut contractele de telefonie mobile în contabilitatea unității.Era în concediu, restul e cancan.
 Urdea pare să nu realizeze că anul e aproape de final, dar cele cinci autoturisme, pentru care primăria a alocat bani, nu au ajuns în inventarul unității pe care o conduce.Urdea nu vrea să ne arate, dar știe că poate.Ce neputincios ar accepta o funcție de director executiv, într-o instituție publică?
 Consilierul local PMP, Daniela Grădinaru, a încercat să lege două vorbe cu Urdea, pe tema normei de hrană, înaintea ședinței Consiliului Local, de la sfârșitul lunii octombrie.Pe ordinea de zi, și suplimentarea bugetului, care să fi permis acordarea deja celebrului drept bănesc.Nu a avut cu cine, Urdea nu știa la ce valoare se ridică, nu prea conștientiza ce este cu el pe acolo.Ditamai directorul nu a știut care este cuantumul normei de hrană.Nici măcar atât.
”L-am întrebat înainte de ședință, în două rânduri și răspunsul a fost: < nu știu!>.Atunci i-am spus că o să relatez în ședință acest lucru, ceea ce am și făcut, în prezența dumnealui”, a precizat Daniela Grădinaru.În timpul dezbaterii problemei, care interesa toți salariații Poliției Locale, Urdea a reușit cu greutate să lege câteva vorbe despre o posibilă transformare a sumei alocate pentru cumpărarea mașinilor în bani pentru normă.Atît, apoi și-a intrat în rol.O șarjă de onomatopee, plus câteva rânjete au încheiat prestația celui mai polițist local al municipiului Târgu Jiu.
Astfel de prestații costă scump locuitorii orașului, dar dacă în discuție este un protejat al lui Florin Cârciumaru, cu plăcere!, mare parte din comunitate privește către Senat, de unde se așteaptă un transport de mușcate.De pus pe stâlpi, să fie frumos de 1 Decembrie.
Florin Urdea, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, figurează pe ștatul de plată cu un salariu de 6.850 de lei, sumă la care se mai adaugă un spor de condiții vătămătoare ( 15%), concret, încă 1.028.Fără normă de hrană.

1 COMENTARIU