Două dosare penale pentru amenințări cu moartea și încălcarea ordinului de protecție

Un tânăr de 28 de ani, din Fărcășești, este certat penal în două dosare după un scandal la domiciliu. Suspectul și-ar fi amenințat soția și mama, ar fi devastat bunuri, după care, la câteva ore, în ciuda ordinului de protecție instituit de polițiști, a revenit acasă.

La data de 31 mai a.c., polițiști din cadrul  Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o tânără de 24 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că soțul acesteia, în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, ar fi amenințat-o cu moartea, atât pe aceasta  cât și pe mama tânărului, vandalizând totodată mai multe bunuri comune din interiorul locuinței.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, pe o perioada de 5 zile, prin care i s-a interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de victime sau locuința acestora.

În cursul zilei de ieri (luni, 1 iunie n.red.), polițiști din cadrul Postului de Poliție Fărcășești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, bărbatul ar fi revenit la locuința sa din comuna Fărcășești, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu emis de polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecție”, a transmis IPJ Gorj.