Drumul dintre Novaci și Rânca a fost închis din cauza viscolului

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a anunțat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, închiderea temporară a drumului Novaci – Rânca.
Din cauza viscolului puternic care transportă cantități mari de zăpadă pe partea carosabilă, fapt ce duce la scăderea vizibilității până la 0, pentru siguranța participanților la trafic, cât și a angajaților noștri, a fost luată decizia închiderii circulației pentru toate categoriile de autovehicule, începând cu ora 0⁰⁰ până la ora 8⁰⁰, pe DN 67C, între Novaci și Rânca.
Utilajele vor interveni în momentul în care vântul scade în intensitate și vizibilitatea va permite actionarea în conditii de siguranță pentru reluarea circulației.
Vă rugăm să nu forțați trecerea pe sectorul închis deoarece va puneți viața în pericol. 
Vizibilitatea scăzută pune în pericol atât participanții la trafic cât și deservenții de pe utilajele de deszăpezire, din cauza vizibilității scăzute există riscul părăsirii părții carosabile pe sectoarele înalte ale drumului”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.
Articolul precedentArlauskis, reproșuri la adresa lui Rotaru: L-au dat afară. O să vedeți că de acum o scârțâie. L-au executat urât de tot
Articolul următorBănescu – Biserica Ortodoxă Română: Nu ne transformăm în agenți electorali