Arlauskis, reproșuri la adresa lui Rotaru: L-au dat afară. O să vedeți că de acum o scârțâie. L-au executat urât de tot

Lituanianul Giedrius Arlauskis, liber de contract în acest moment, crede că Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, a făcut o mare greșeală îndepărtându-l de la echipă pe Daniel Tudor, antrenorul cu portarii.

 

Părerea mea… Eu am fost la Craiova cu Daniel Tudor antrenor de portari. Și acum l-au dat afară, că a venit bulgarul. L-au executat urât rău de tot. A fost coleg cu mine la Urziceni. Cum e Laurențiu Popescu? E ok, e muncitor băiatul. Popescu a fost pregătit de Daniel Tudor, cel mai bun. Să ne înțelegem, cum sunt patronii…

Tu ai cel mai bun antrenor de portari, eu am plecat, copilul ăla Popescu juca prin liga a 3-a. În de jumătate de an ajunge titular, e pregătit de cine, de Daniel Tudor? Iese Rotaru la TV și zice că la el cel mai bun jucător e portarul. Dar de cine-i antrenat? De Daniel Tudor! Apoi a venit și i-a zis du-te de aici. Văd că acum cam scârțâie portarul, nu mai e sigur.

Daniel ce făcea? Transmitea și multă siguranță, vorbea, el nu venea să acuze portarul. Antrenor modern, găsea partea pozitivă, te făcea să te simți că ai susținere. Că în România cum e, dacă merge bine, ești cel mai bun, dacă ai greșit ești cel mai prost. L-au dat afară pe omul ăsta, o să vedeți pe viitor, cam nu prea sunt singuri portarii”, a spus, pentru Fanatik, Arlauskis. 

Articolul precedentGorj: Drogat la volan, a fost prins după o urmărire până în Vâlcea
Articolul următorDrumul dintre Novaci și Rânca a fost închis din cauza viscolului