Duminică neagră! Bacău: Șapte morți, dintre care doi copii, în urma unui accident rutier

Un accident grav  de circulație s-a produs duminică dimineaţă pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane.
Şapte persoane au decedat, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu citat de Agerpres

Șeful DSU a confirmat 12 victime, dintre care 7 morți. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție și au fost detașate forțe de salvare din județele vecine.

Ultimele informații primite prin Centrul nostru arată că există 7 persoane decedate și 5 transportate la spital. Printre decedaţi sunt 2 minori, conform informațiilor din acest moment și exista minori şi printre cei transportaţi la spital. A fost activat planul roșu, s-a intervenit cu ambulanţe de la Serviciul de Ambulanță şi de la SMURD de la Galați, Vrancea, Bacău şi elicopterul a venit de la Iași, plus maşinile de descarcerare şi pompieri.
Sunt victime din ambele maşini, din informaţiile de la acest moment, erau 5 persoane în autoturism și 7 în microbuz. Au fost decedaţi de ambele vehicule. Copiii erau în autoturism, se pare, a declarat Raed Arafat.

 

Foto ISU Bacău