Romanescu: CSM Târgu Jiu va pregăti cei mai buni fotbaliști, sub bagheta unor antrenori excepționali

Fotbalul juvenil a generat sărbătoare la Târgu Jiu, duminică, în cadrul unui turneu organizat de Luceafărul Târgu Jiu. Primăria Târgu Jiu a sprijinit organizarea evenimentului, iar primarul orașului, Marcel Romanescu, a anunțat că în viitorul apropiat CSM Târgu Jiu va avea și o secție de fotbal, la care vor lucra cei mai buni antrenori.

De când ne dorim spectacol sportiv pe arena noastră! Iată că-l avem sub atenta organizare a celor de la CS Luceafărul Târgu Jiu, cei care au inițiat un turneu pentru juniori.
Nu am stat pe gânduri și le-am fost alături, la fel de dornic de fotbal ca și dumneavoastră. Mulți sportivi (peste 150), părinți, spectatori, un spectacol în toată regula, un adevărat fenomen care arată dragostea pentru fotbal.
Este genul de spectacol care va ajunge o tradiție la noi. Curând, CSM Târgu Jiu va deveni o adevărată pepinieră pentru toate cluburile din țară. Vom pregăti cei mai buni fotbaliști sub bagheta unor antrenori excepționali.
Am avut foarte mult de așteptat, a mai rămas puțin. Dar știu că CSM va face performanță și că de aici vor pleca tineri care vor face istorie în fotbalul românesc!
Până atunci, ne bucurăm de spectacolul oferit de cei mici”, a transmis primarul, felicitând organizatorii de la Luceafărul Târgu Jiu. 
Foto: