Edi Iordănescu, după meciul cu Ucraina: E o victorie memorabilă, istorică, pe pământ românesc. Eu așa am simțit

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Edi Iordănescu, își felicită elevii și mulțumește publicului, după victoria în fața Ucrainei. Reamintim, România a învins Ucraina, scor 3-0 (1-0), luni, în meciul de debut de la EURO 2024.

 

„Avem timp să ne și bucurăm. E o victorie memorabilă, istorică… pe pământ românesc. Eu așa am simțit. Nu am cuvinte să mulțumesc publicului pentru căldura și gândurile bune pe care le-au transmis.

Îi felicit pe băieți și îi strâng în brațe, merită! Am depășit orice barieră astăzi. Una peste alta, am interpretat foarte bine, am absorbit presiunea. Mă bucur că victoria e categorică și foarte important că nu am primit gol.

Sunt fericit pentru Stanciu că a fost declarat omul meciului. Starul nostru este grupul, echipa. Mulțumesc tuturor care au intrat și le mulțumesc și celor care nu au intrat, dar care au trăit momente unice pentru România.

Ne bucurăm astăzi, facem și analiza, trebuie să rămânem echilibrați. Astăzi ne bucurăm, suntem sinceri, de mâine ne adunăm și vedem ce vom face. Avem trei portari cu care mă mândresc. Încerc să țin grupul capacitat, din acest motiv nu pot să vă ofer informații din punct de vedere tactic, vă rog să mă înțelegeți și pe mine”, a spus, după joc, tehnicianul.

Articolul precedentEURO 2024: România, victorie la scor în fața Ucrainei
Articolul următorRomanescu: Își împărțiseră deja orașul. Oameni cu interese foarte mari, țepari imobiliari