Recidivist, pericol public: El este bărbatul care a atacat cu cuțitul trei persoane în Gara Târgu Jiu

Agitație maximă în Gara Târgu Jiu, vineri seara, după ce mai multe persoane au fost atacate cu pumnii și cu un cuțit. Autorul, un bărbat de 51 de ani, din localitate, s-a năpustit asupra a doi bărbați și a unei femei, unul dintre bărbați având nevoie de îngrijiri medicale. Victimele, persoane cu vârste între 35 și 43 de ani, au domiciliul în Albeni, Deva și Târgu Mureș. Două dintre ele se aciuiseră de ceva vreme în clădirea CFR, cea de-a treia frecventa zona.

Actul violent a avut loc pe fondul consumului de alcool, dar asta nu l-a scutit pe autor de introducerea în arest pentru 24 de ore. Sâmbătă, judecătorii au dispus reținerea lui pentru 30 de zile, timp în care vor curge cercetările în dosarul în care este acuzat de săvârșirea infracțiunii de port sau folosirea fără de drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii publice și lovire sau alte violențe. Potrivit unor surse judiciare, cel reținut este Marin Boboc, personaj ce nu demult a fost pe prima pagină a ziarelor locale. Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru că, în luna noiembrie a lui 2018, a lovit cu piciorul un călător, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun din Târgu Jiu.

”La data de 12 decembrie, în urma publicării pe o rețea de socializare a unei filmări cu un conflict între doi bărbați, într-un mijloc de transport în comun, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări de către Poliția municipiului Târgu Jiu cu privire la acest incident. În urma verificărilor efectuate, au fost identificate două persoane, stabilindu-se că la data de 26 noiembrie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun din Târgu Jiu, un bărbat de 50 ani, din municipiul Târgu Jiu, de ani a lovit un alt bărbat de 21 de ani, tot din localitate, pentru că intervenise într-o discuție pe care o avea cu o pasageră din autobuz. În urma audierii, persoana care a fost lovită a precizat că nu dorește să formuleze o plângere penală. S-a luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului de 50 de ani cu amendă în cuantum de 200 de lei”, a transmis, la acea dată, IPJ Gorj.

Marin Boboc a scăpat cu 200 de lei amendă și, potrivit informațiilor ce ne-au parvenit, a început să-și facă veacul prin Piața Centrală, de unde își procura și bătura. Acesta a fost eliberat din penitenciar anul trecut, fiind recidivist. Istoria sa este una plină de condamnări, cel mai mare pocinog trăgându-l după ce ”a fost făcut” patron de indivizi care îl puneau să semneze tot felul de documente fără acoperire. Rămâne de stabilit dacă și Boboc a fost eliberat în urma demersurilor legislative inițiate de Tudorel Toader și susținute de PSD-ALDE.

Galerie foto:

 

Articolul precedentStrânge semnături: Un gorjean atacă în instanță pensiile speciale și salariile demnitarilor
Articolul următorÎn PSD se stă cu arma la picior: Adrian Tudor se gândește la un alt sondaj, pomenind de bombe cu ceas în partid