Eliminarea lui Cîrciumaru de pe listele PSD, ”o invenție”. Florescu, Bordușanu și Gherghe vor, și ei, parlamentari

Listele PSD Gorj pentru alegerile parlamentare nu au fost încă definitivate, dar foarte mulţi social-democraţi cu ştate vechi vor să prindă un loc în noul aparat executiv. Fostul lider de la municipiu, Aurel Popescu, a dezvăluit că unul dintre aspiranţii la statutul de parlamentar este chiar Ciprian Florescu, cel care a pierdut bătălia electorală de la Târgu Jiu în faţa lui Marcel Romanescu. Scrisoare de intenţie pentru a candida pe una dintre liste şi-au mai depus: fostul primar Florin Cârciumaru, fostul secretar de stat Andrei Maioreanu şi Scarlat Iriza.

Aș putea să vă dau câteva nume, fiind vorba despre domnul Ciprian Florescu, cel pe care l-am susținut pentru bătălia privind Primăria Târgu Jiu. De asemenea, domnul Florin Cârciumaru și-a depus această scrisoare de intenție. Claudiu Manta, Andrei Maioreanu și Doru Iriza sunt și ei printre cei interesați pentru a candida. Vom vedea dacă și domnul Cristinel Rujan își va depune această scrisoare de intenție. Cred că vor fi pe listă și Anca Bordușanu, Elvira Șarapatin, dar și Mihai Gherghe”, a spus Aurel Popescu, președintele executiv al PSD Târgu Jiu.

Popescu a adăugat că nu este tentat de un post în Parlamentul României, în schimb eliminarea de pe liste a senatorului Florin Cârciumaru este o invenție.

Așa cum am spus, nimeni nu știe care va fi ordinea pe listă. În ceea ce mă privește, pot spune foarte clar că domnul Florin Cârciumaru are în CV-ul său atât o activitate administrativă, cât și o activitate politică de invidiat.  Sunt speculații apărute în spațiul public în ceea ce privește eliminarea de pe liste a domnului senator Florin Cârciumaru”, a adăugat Popescu.