Executați din minutul 2! FCU Craiova a pierdut la CFR. Chițu: E ușor să dam din gură că vrem play off!

 

 

CFR Cluj a învins FCU Craiova, scor 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XI-a a Superligii.
Clujenii au deschis scorul încă din minutul 2, cînd Bîrligea i-a pasat bine lui Camora şi acesta a înscris. În minutul 26, acelaşi Bîrligea a centrat pentru Otele şi ultimul a marcat pentru 2-0.
Craiovenii au pus în pericol poarta gazdelor, dar Răzvan Sava, portarul gazdelor, a avut câteva intervenţii salvatoare.
Nou intratul Juricic (CFR) a reușit să trimită mingea în plasa porții craiovene, în minutele 64 şi 83, dar golurile au fost anulat pentru ofsaid.

 

 

Aurelian Chițu: Jucăm foarte prost

De câteva meciuri, jucăm foarte prost, nu știu ce se întâmplă cu noi. Sper să ieșim din pasa asta proastă. CFR Cluj a meritat victoria. Am avut și noi câteva ocazii, numai că noi nu putem să o băgăm în poartă. Am luat gol în minutul 1 sau 2. Nu e lipsă de concentrare, nu știu, e destul de greu când iei gol la prima fază. Toți suntem de vină, încercăm să vedem unde am greșit și sperăm să depășim această pasă proastă. Păcat că sunt jucători cu calitate mare în echipa noastră. Nu avem constanță. Să sperăm că trecem peste. Din gură e ușor să spunem că ne dorim play-off. Din păcate, pe teren nu arătăm ca o echipă de play-off. E supărare mare la noi”, a spus, după meci, jucătorul FCU.

 

Florin Drăgan: Primul gol a fost incredibil

 

Avem fază fixă, corner, primul gol a fost incredibil. Două greșeli mari, în lanț. Am ratat ocazii foarte mari. A fost un joc pozițional bun, am ieșit bine din apărare.

Am controlat centrul terenului. Problema a fost că nu am reușit să marcăm, chiar dacă am avut foarte multe șuturi pe poartă. Am avut ceva probleme pe contraatac. Cam asta a fost istoria partidei. 

Noi am încercat să jucăm, am făcut-o bine, dar nu am fost concentrați. Dacă marcam un gol, cred că alta era soarta partidei. Șanse sunt, problema e că nu ajunge mingea acolo. Aducem multe mingi în preajmă careului, venim cu centrări și tragem la poartă.

Nu am venit să ne punem pe două linii, am încercat să jucăm fotbal, dar nu ne-a ieșit. Au fost pragmatici și au făcut-o bine. Au o calitate mare și ei. Au avut două-trei ocazii și au înscris, noi am avut șase-șapte și nu am înscris”, a spus Drăgan, unul dintre antrenorii FCU.