Romanescu, despre ultimul ”sondaj”: Vise taică, vise! PSD nu m-ar fi acceptat drept candidat dacă aveam 20-25%

Marcel Romanescu nu dă două parale pe un pretins sondaj de opinie ce a fost insinuat în spațiul public în urmă cu câteva zile. Chestionat de jurnaliști pe subiect, edilul precizează că un studiu social de luat în serios este rezultatul activităților unei entități specializate în domeniu, nu înseamnă fantezii așezate pe hârtie. În context, primarul municipiului arată că în sondajele efectuate de PNL și PSD, ambele prin intermediul unor case cu notorietate, se situează la peste 40% intenție de vot, iar cele vehiculate acum au fost aruncate pe piață de Adrian Tudor, și el interesat de funcția de primar al municipiului Târgu Jiu.

Dacă aș fi avut procentul pe care îl aruncă domnul Adrian Tudor, niciodată Partidul Social Democrat nu ar fi acceptat să candidez din rândurile dumnealor, dacă rezultatul meu era de 20 sau 25 %, e clar că rezultatul este altul. Am două sondaje făcute, unul de PNL, unul de PSD, cu case de sondare din București, e adevărat, unul făcut acum nouă luni de zile, unul făcut acum 4 luni de zile, spre sfârșitul anului. Amândouă sondajele pe mine mă plasează în aceeași situație, la nivelul Partidului Social Democrat, în municipiul Târgu Jiu, adică un procent de peste 40%. Şi eu, candidat, și Partidul Social Democrat, suntem cam la același nivel în amândouă sondajele. Pe cel al PNL-ului, l-am văzut personal și spuneam, la vremea respectivă, că am fost invitat să-mi văd propriul meu sondaj”, a precizat primarul.

 

Reamintim, în cele apărute în weekend, Romanescu este creditat cu 22,3%, în vreme ce Adrian Tudor figurează cu 17,1%, pe poziția a doua la intenție de vot pentru Primăria Târgu Jiu.

 

Articolul precedentTârgu Jiu – Lămuriri: Un tânăr care nu deține o locuință poate beneficia de apartament în noile blocuri
Articolul următorMinistrul Agriculturii l-a demis pe șeful APIA