Fără număr! 21 de tineri au fost amendați, în urma filmărilor de la petrecerea de Revelion

Polițiștii gorjeni au aplicat amenzi în valoare de 200 de milioane lei vechi mai multor tineri care au organizat petrecerea de Revelion fără să respecte restricțiile impuse în pandemie. Aceștia nu s-au putut abține, au postat filmări pe rețelele de socializare, iar o publicație locală a prezentat modul în care s-au distrat tinerii. Reprezentanții Poliției Gorj s-au autosesizat și au identificat petrecăreții.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 31.12.2020/01.01.2021, mai multe persoane au participat la o petrecere privată, la o locație de pe raza comunei Padeș, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.

Astfel, au fost identificate toate persoanele participante la eveniment, în număr de 21, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 lei, în conformitate cu prevederile Lg. 55/2020”, a transmis IPJ Gorj.

*