FC U Craiova, fără antrenor. Ultrașii salută plecarea ”marionetei” Nicolo Napoli

Divizionara secundă FC U Craiova a anunțat, luni, încheierea colaborării cu antrenorul italian Nicolo Napoli. Despărțirea de tehnician vine la doar câteva zile după ce oltenii au surclasat Rapidul, 5-0, într-un meci din cadrul etapei a VII a din Liga 2.

Încheiere colaborare!
Clubul și Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul!
Încetarea raporturilor a survenit la inițiativa antrenorului, acesta invocând motive personale!
Clubul îi mulțumește lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusă!”, a transmis FC U Craiova.

Suporterii din Peluza Sud 1997 au reacționat după această veste, subliniind, într-un comunicat postat pe rețelele de socializare, că viitorul antrenor trebuie să fie demn de numele Universității Craiova. Ultrașii l-au numit pe Napoli <<marionetă>> și au tratat plecarea sa drept un câștig pentru echipă.

Extaz, nostalgie, mândrie sunt doar câteva din amalgamul de sentimente pe care le-am trăit sâmbătă seara la Severin. O seară minunată, un joc excelent realizat de către băieții noștri care ne demonstrează că au luat în serios obiectivul și sunt pregătiți să readucă Universitatea Craiova în prima ligă!
Cum bine știți, ne-am strâns încă dinaintea începerii partidei lângă stadionul din Severin pentru a le insufla băieților din emoțiile pozitive care ne „frământau” încă de la începutul săptămânii. Dupa un scurt moment de reculegere ținut în memoria lui <<Bebelușu>>, membru al Peluzei Nord Rapid, decedat doar cu câteva zile înaintea acestui derby, în spatele deja consacratului mesaj <<Peluza Sud este aici orice s-ar întâmpla>> s-au aprins torțele. Juveții, simțind astfel și mai puternic prezența noastră, marchează imediat primul gol, deschizând gala minunatei seri de 10 octombrie.
Cum nu se putea mai bine, astăzi primim în sfârșit informația ca marioneta nicolo napoli și-a dat demisia din ceea ce doar el numea ca fiind postul de antrenor al Universității Craiova. Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității și competent să ducă Știința în prima ligă.
Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!”, au transmis cei de la PS ’97.