FC U Craiova: Napoli vrea un atacant și un fundaș central. Pușcaș spune că se vor putea face transferuri

 

Legătura cu echipa l-a determinat pe Nicolo Napoli să revină pe banca FC Universității Craiova.

Asta transmite antrenorul italian, care nu își asumă promisiuni, subliniind că se încearcă salvarea de la retrogradare.

Familia Mititelu m-a sunat pentru a reveni la Craiova. Încercăm împreună cu staff-ul, cu fotbaliștii, cu președintele și proprietarul să salvăm echipa de la retrogradare. Acesta este obiectivul, pentru că e greu să ajungem în play-off. Mereu am fost alături de această echipă.

Sunt legat de această echipă, pentru că mi-a dat multe. Sper ca suporterii să se apropie de echipă. Și eu, și societatea, și echipa, avem nevoie de suporteri. Eu pregătesc fiecare meci pentru victorie.

Încerc să-mi fac meseria cât mai bine. Avem un lot bun, dar mai avem nevoie de un fundaș central, un atacant.

Vom vedea… așteptăm să se ridice interdicția la transferuri. Încercăm încă de la primul meci să facem un joc bun”, a declarat, pentru Fanatik, Nicolo Napoli.

 

Dorința unor transferuri manifestată de tehnician s-ar putea materializa, deși, în acest moment, FC U Craiova este sub sancțiune, nu poate ”încorpora” jucători. Președintele juveților, Marcel Pușcaș, a dat asigurări că problema va fi rezolvată:

Interdicția e o chestie de moment. Enache va fi legitimat și va juca. Probabil că până pe 15 (n.r. ianuarie) interdicția va fi ridicată”.