Romanescu, după desemnarea lui Leuștean: Nu am timp de politică, urmează ani grei. Cetățenii nu au votat o siglă

 

Desemnarea primarului din Novaci, Dumitru Leuștean, președinte interimar al PNL Gorj, a generat reacții publice, mai toate fiind pe aceeași lungime de undă, și anume, secretarul de stat Dan Vîlceanu a așezat în fruntea partidului omul de încredere, la modul real el fiind cel care va coordona activitățile de la Gorj în continuare.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a transmis că nu are de ce să fie deranjat de alegerea lui Leuștean, în condițiile în care nu are timp de politică, problemele orașului fiind prioritare.

Eu nu am de ce să fiu supărat. Sunt chiar foarte liniștit, pentru că urmează ani grei și nu avem timp de politică. Vreau să aloc următorii trei ani administrației, pentru că cetățeanul m-a ales și nu Partidul Național Liberal. Nu cred că în momentul în care cetățeanul a pus ștampila s-a uitat la sigla partidului în care am candidat. Oricum, relația foarte apropiată dintre domnul Vîlceanu și domnul Leuștean e bine-cunoscută în Partidul Național Liberal. Pe de altă parte, chiar dacă domnul Vîlceanu nu va mai ocupa funcția de președinte, este clar că destinele organizației, în perioada imediat următoare, vor fi coordonate tot de dumnealui, prin funcția de secretar general al Partidului Național Liberal. Eu mi-am declarat opțiunea de ceva timp, și aceasta este foarte clară, mă interesează administrația municipiului Târgu Jiu, mai puțin latura politică. Eu cred că domnul Leuștean, ținând cont de faptul că coordonează o localitate mai mică, ca dimensiune și număr de populație, va avea mai mult timp să se ocupe de celelalte organizații PNL din județ. La momentul acesta, am suficient, am administrație, am și o organizație municipală pe care o coordonez, și țin să precizez că este cea mai performantă organizație municipală din Oltenia”, a precizat Romanescu.