FCU, egal chinuit cu Dinamo. Trică încă mai speră: Se joacă până la final, pe viață și pe moarte, orice meci

 

FCU 1948 Craiova şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), sâmbătă seara, în Bănie, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Oaspeții au deschis scorul în finalul primei reprize, prin bulgarul Gheorghi Milanov (44), după centrarea lui Hakim Abdallah şi mingea aşezată de Goncalo Gregorio.

FCU a reuşit să egaleze în ultimele minute ale jocului, prin Vladislav Blănuţă (90), după o centrare a lui William Baeten.

În urma acestui rezultat, echipa din Bănie rămâne pe ultimul loc din play-out, cu doar trei puncte obţinute în ultimele unsprezece etape.

 

Eugen Trică: Un gol care ne ține în viață

 

Vreau să-mi cer scuze pentru prima repriză, n-a fost ce trebuia, am început temători, n-am înțeles-o deloc. Acum stau să înțeleg puțin, intervine presiunea, e meci decisiv. Vreau să-i felicit pe băieți pentru partea secundă, s-a văzut altceva.

Dacă jucam la fel tot meciul… O felicit și pe Dinamo pentru un meci bun în prima repriză, au controlat jocul. Sunt mulțumit de cum s-au desfășurat lucrurile în a doua repriză.

Da, am avut ceva dubii toată săptămână la anumiți jucători, dar așa am decis. Ca dovadă, n-a mers cum mi-am dorit și am făcut acele schimbări.

Bauza normal că nu putea juca din primul minut, venea după accidentare. Dar mă bucur că e sănătos și ne vom baza pe el la meciurile următoare. Are șanse mari să fie titular cu Voluntari. 

Dinamo era normal să se retragă când era în avantaj. Am reușit să marcăm în ultimul minut, ceea ce ne ține în viață.

Chiar dacă nu au câștigat, nu înseamnă că băieții nu și-au dorit victoria. Mai sunt patru etape, trebuie să câștigăm meciurile. Se joacă până la final, pe viață și pe moarte, orice meci. Ne așteptăm la meciul cu Voluntari să câștigăm cele trei puncte.

În Blănuță am încredere. I-am spus să joace, să aibă aceeași atitudine. Îi doresc să marcheze meci de meci. E foarte talentat, are fizic de atacant, trebuie să alerge și să o bage în poartă. Ceea ce și face de două etape. Nu doar finanțatorul are încredere! Dacă nu am încredere în el, nu îl bag în teren, eu sunt antrenorul”, a spus, după joc, tehnicianul.

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Nume mari din muzica populară urcă pe scenă la Zilele Municipiului
Articolul următorMinistrul Agriculturii, după Qatar și EAU: Investiții în abatoare pentru ovine, fabrici de procesare legume și o fabrică de lapte praf