Ministrul Agriculturii, după Qatar și EAU: Investiții în abatoare pentru ovine, fabrici de procesare legume și o fabrică de lapte praf

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că, în timpul vizitelor din Qatar și Emiratele Arabe Unite, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiții în domeniul zootehnic, printre care se numără dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine și construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf.

România are nevoie de investiții în procesarea materiei prime pe care o obțin fermierii noștri! Numai așa vom crește valoarea românești și vom echilibra balanța comercială.
Am prezentat potențialul uriaș al agriculturii românești în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut în ultimele două zile cu oficialii și reprezentanții celor mai puternice companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite.
În cadrul vizitei oficiale a delegației Guvernului României, conduse de premierul Marcel Ciolacu, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiții în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum și construirea unei fabrici de procesare legume și materie primă pentru obținerea condimentelor”, a transmis, pe pagina de socializare, ministrul. 
Articolul precedentFCU, egal chinuit cu Dinamo. Trică încă mai speră: Se joacă până la final, pe viață și pe moarte, orice meci
Articolul următorGorj: Răfuială pe tarla. S-a pus cu sapa pe geamurile tractorului