Fierbe Bănia! Peluza Sud anunță ”Ziua Judecății”. Ultrașii FC U merg la stadion chiar dacă nu vor avea acces în tribune

Partida de fotbal dintre FC U Craiova 1848 și CSU Craiova, din cadrul etapei a XI a Ligii 1, programată duminică, 3 octombrie, generează patimi mari în Bănie. Deși meciul s-ar putea disputa fără spectatori, din cauza situației epidemiologice din oraș, ultrașii din Peluza Sud au decretat ziua meciului drept ”Ziua Judecății”. Susținătorii FC U și-au dat întâlnire deja și anunță că vor merge la stadion, chiar dacă spectatorilor nu le va fi permis accesul în tribunele arenei.

Duminică e Ziua Judecății! De la cel mai mic până la cel mai mare (…), de la cel mai bine ascuns (…) până la cel mai sus pus, de la cel mai neînsemnat profitor și trădător până la ultimul sifon de pe gardul de la nord, toți vor plăti pentru răul adus Universității Craiova.
Indiferent dacă meciul se va juca cu sau fără spectatori, Peluza Sud va fi la stadion! Ne vedem la ora 18:00 în Centrul Vechi, în negru și pregătiți să mai arătam încă o dată (…) că nu au ce căuta în acest oraș”, au transmis reprezentanții Peluzei Sud.