Gorj: A început sezonul! Trei gorjeni au fost băgați în beciul IPJ după ce au dat cu pumnul

 

Trei gorjeni au ajuns în arestul Poliției Gorj după ce au săvârșit acte de violență la adresa unor semeni.

”- La data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați, de 30 respectiv 38 de ani, ambii din orașul Bumbești Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, persoanele în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt bărbat, de 42 ani, din orașul Bumbești-Jiu, tulburând totodată ordinea și liniștea publică.

Luni, bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale, iar cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice.

 

 – La data de 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj un bărbat de 31 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt bărbat, de 39 de ani, din localitate”, a transmis IPJ Gorj.