Finanțatorul Universității Craiova neagă că va investi la CSA Steaua București

Mihai Rotaru, finanțatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, a negat speculațiile potrivit cărora o să renunțe la afacerea din Bănie, imediat ce CSA Steaua București va promova în liga secundă.

Acesta a spus la o televiziune națională că nu va investi în echipa militară, însă nu a exclus o despărțire de formația din Bănie: ”Nu se știe niciodată pe unde o iau. La Craiova nu am terminat ce aveam de făcut”.

Nici măcar o glumă nu e asta. E o glumă, nu mă interesează să investesc vreodată la nicio altă echipă de fotbal din România. Păi eu stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi? Înseamnă că sunt masochist! Mi-am păstrat capul pe umeri, dar nu se știe niciodată pe unde o iau. Însă, la Universitatea Craiova nu am terminat ce am de făcut, adică o echipă care să fie independentă.

Scopul meu e de a crea o Universitatea Craiova care să nu fie dependentă de aportul de capital al unui patron. Știu că sunt unii care mizează totul pe un singur sezon, ca la cazino, roșu sau negru, dar în acest moment clubul este departe de a se autofinanța”, a declarat Rotaru.