Târgu Jiu: Termene pentru mai multe investiții

Societatea Edilitara a preluat lucrarea și deja a intervenit la amenajarea căilor de acces din Cartierul Narcise – case. Locatarii din zonă s-au plâns, constant, că fiecare ploaie lasă în urmă nămoale. Firma care a  câștigat inițial contractul nu a mai putut efectua investiţia după ce patronul acesteia a decedat. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a anunţat că lucrările se vor încheia în prima lună de vară.

Societatea Edilitara a preluat diferenţa de lucrări pentru amenajarea acelei zone. Este o lucrare multianuală. O parte se efectuează din bugetul anului 2020, iar diferenţa din bugetul anului 2021. Termenul de finalizare va fi luna iunie 2021. Aşa a fost prevăzut în primul contract cu societatea cu care am reziliat contractul şi societatea Edilitara s-a angajat că va finaliza la termenul prevăzut în contract lucrările”, a precizat, la Radio Infinit, edilul.

În Târgu Jiu mai sunt şi alte şantiere deschise, iar Romanescu speră să se poată lucra în ultimele luni ale anului.

Şantierul de pe strada Griviţei este în continuare în execuţie. Noi sperăm ca, în perioada următoare, trotuarele să devină funcţionale. Dacă vremea ne va permite se va turna şi primul covor pe strada Griviţei, după montarea rigolelor. Din păcate, pe Calea Eroilor, graficul prezentat de societatea care a câştigat licitaţia nu a fost respectat, iar în momentul de faţă se lucrează la un nou grafic. Sperăm ca acest grafic să fie respectat pentru lunile următoare”, a mai spus primarul.