Fostul pandur Eric, măcinat de probleme medicale: Există posibilitatea să-mi fie amputat piciorul

Eric de Oliveira, fost fotbalist la Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaș, Viitorul (actuala Farul) și FC Voluntari trece printr-o perioadă grea, cu probleme medicale, existând riscul să își piardă un picior.

 

E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire.

«Du-te acolo, Eric!», «Mergi acolo, Eric!». Așa îmi spunea lumea. Am dat o grămadă de bani pe doctori. Plătește, plătește, plătește și eu sunt în starea asta tot mai rea! Am fost la un meci la Slobozia și brusc am simțit probleme și la piciorul drept… Trebuie să merg în străinătate la un control. Să vedem.

Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!”, a spus Eric de Oliveira, potrivit GSP.