Galerie foto. Șocant! Trăiesc cu jegul sub nas, la Târgu Jiu se aruncă gunoiul pe geam

Imagine incredibilă într-un cartier din municiupiul Târgu Jiu. În anul de grație 2019, când societatea pretinde că trăiește într-o lume modernă, civilizată, lângă un bloc de pe strada sublocotenent Gheorghe Bărboi tronează o grămadă de gunoaie. Așa se trăiește la oraș, așa se comportă cel puțin un om ce solicită respect de la vecini, comunitate și municipalitate. Un cetățean a postate pe pagina sa de socializare situația de fapt, reproșând autorităților locale lipsa de reacție. Din imagini se poate observa că deșeurile au rămas atârnate de țeava de gaze, de la etajul I, semn că sunt aruncate de sus, nici măcar cărate și depozitate lângă bloc. Imediat au apărut reacții, mai multe presoane dezvăluind că situația de acolo este imposibilă, nu se poate vorbi de lipsa de reacția a autorităților, atâtă vreme cât plasele de gunoi au fost aruncate chiar în capul femeii de serviciu de la asociație, persoană ce a încercat să facă ordine.

”De câte ori a făcut femeia de serviciu curățenie și doamna care aruncă gunoiul i-a aruncat cu plasa în cap! Păcat că e la 2 pași de părculețul unde stau copii noștri”, a relatat o femeie.

Din informațiile noastre, Poliția Locală Târgu Jiu s-a deplasat la fața locului. Persoanele care fac astfel de gesturi sunt pasibile de sancțiuni.

Articolul precedentPonta cere Parlamentului și CSAT să-i interzică lui Dăncilă vizitele externe și contactele internaționale
Articolul următorA intrat cu maşina, prin uşi, în Unitatea de Primiri Urgenţe!