Ponta cere Parlamentului și CSAT să-i interzică lui Dăncilă vizitele externe și contactele internaționale

Victor Ponta, deputat de Gorj Pro România și fost premier, a avut o reacție dură după vizita premierului Dăncilă în Israel. Acesta cere Parlamentului și CSAT să interzică vizitele oficiale și a contactele internaționale ale actualului prim ministru. ”O rușine fără margini!”, a exclamat Ponta.

”În mod normal ar fi de râs – din păcate este de plâns! România este făcută de râs în fața tuturor – și pe urmă ne batem cu cărmida în piept. România exercită pentru prima dată în istorie Președenția Consiliului Uniunii Europene – așa zisul Premier Doamna Viorica Dăncilă merge în vizită secretă în Israel (unde a trimis-o <<Șefu>> nu înțelege deloc ce îi spune Premierul Israelului în limba engleză și aprobă penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și toate contactele la nivel internațional ale Domnei Viorica Dăncilă – este vorba în mod clar de afectarea intereselor strategice și de securitate ale României! O rușine fără margini – o aberație fără egal!”, a scris, pe facebook, Ponta. 

Acesta a revenit, reclamând intervenția ”PSD Online -partid care primește milioane de lei de la bugetul de stat”, care i-a raportat postarea, însă a pus un link cu textul de mai sus.

Reamintim, aflată în vizită în Israel, Viorica Dăncilă l-a asigurat pe premierul Benjamin Netanyahu că România va fi un luptător împotriva ”rezoluțiilor negative” din UE la adresa Israelului.

Articolul precedentAgresorul a fost reţinut! Victima, în stare gravă, va fi operată la Craiova
Articolul următorGalerie foto. Șocant! Trăiesc cu jegul sub nas, la Târgu Jiu se aruncă gunoiul pe geam